1+7+3

11 dagar... i huvudet är jag redan 11 dagar fram..
 
Idag är det söndag och jag har tagit min vanliga sovmorgon till 9 på morgonen. Lyx delux! Ätit min brunch som idag bjöd på b.l.a färsk ananas. Mums, såklart! Solen skiner och innan jag var vaken var det runt 40 grader ute. Temperaturen går inte längre ner än till max 29 på nätterna och ja, en sval vind vore skönt någon gång ibland faktisk. Men det är härligt, bara man slapp jobba häcken av sig i värmen. Just ja, jag är ju här för att jobba. Andra förutsättningar vore inte helt fel alla gånger ;)
Igår smakade jag jordnötsbågar här nere. Jag fick ju för mig att en kombination av osbågar och jordnötsringer inte kunde vara annat än underbart gott. Tyvärr hade jag fel. Blir inge fler sånna. Dom var.. för.. lite av båda sakerna som skulle vara gott :P
Nu spelar dom Hansen på radion.. ungdomsminnen <3
Crusingen är över i V-ås och livet går in i det varnliga lunket hemma. Själv är jag mest nervös för papprena som ligger under baehandling hemma. Och sen är det försökringar och skit som måste kollas upp. Suck, det är jobbigt att ligga på topp och i framkant här nerifrån. Men jag har väldrens bästa hjälp till det.
Igår såg vi på Tintin. Den där nya där dom ser så riktiga ut att man blir förundrad över varje drag dom gör i hela filmen. Animationens godhet! Alla små detaljer och hur mänskligt gubbarnas slag och rörelser är. 4 av 5 sandkorn får den av mig. Skall ses igen ;)
 
Jag vet inte vad ni har för väder hemma, men nu ska jag ta mig upp i solen och bränna lite medans jag pratar med min familj där hemma. Gos och mys! Några liter vatten, telefonen, bikinitrosor och en handduk. Vissa stunder i livet här underbart!!
 
Ha en goo söndag! //Elinen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0