Mänskligt?

Schistrofreni, är det mänskligt?
Hur i helvete kan en människa istort sätt ha sånt kontrollbehov att denne lika väl kunde säga till kunderna att "Detta är min förståndshanikapade arbetskamrat som har dåligt minne, det är därför jag berättar allt hundra gånger om hur hon ska göra och vad som är rätt och fel!" IDIOT!!! Snälla, jag ber inte om något annat än att du ska låta mig vara. Snälla.. jag orkar inte. Jag vill inte vara arg. Jag vill inte behandlas som att jag inte kan nått. Jag har för i h*elvete vart här nere i 12 veckor och gjort samma rutin alla de 12 veckorna (3 av dem utan dig) och jag har klarat mig jätte jätte bra. Inget har gått under och ingen kund har blivit dåligt bemött och eller inte fått den hjälp denne förtjänar, jag lovar!!! Snälla, jag ber, låt mig bara vara... snälla snälla du..
 
Idag åkte mina homies hem. Jag har och gillar mina andra arbetskamrater här nere med (om du inte räknar in ovanstående senarium) men nu åker ju mina trygga hemmajobbarkompisar hem. Kul för dem :) Men lite av min egen trygghet åkte ju lixom puts veck hem.
Ïdiothelvetetssatansegensjälvömkan...
Aja, BB var grymt nöjd igår över att få åka hem iallafall, till sin saknade J. Blir glad när jag tänker på det. Skulle få blidbevis på ölen på bryggan med, det är ju ungefär den kontakten vi brukar ha en vanlig helg ;P hahaha..
 
Och en sak till; Stridspittfasonerna. Vad är det lixom? Att i stort sätt söka, sakna och önska sig en situation som kräver att man får avfyra skott i en riktning där det ligger människor?!
Jag förstår inte, men det vet ni. Och jag har många bra argument till varför dom är idioter. Men sen så är jag ingen krigssoldat som springer runt i öknen och bergen hela dagarna, nej jag jobbar i bakkant. Och där trivs jag!
 
Nu kom Golligocken med en bra idé, jag ska få klippa honom nu!
Så nu tar jag tag i det, för att sitta här kommer göra att jag möjlar fast och dör här nere och det har jag INTE tid med, för jag ska hem om 8 dagar :D
Kraamar om en massa//Elinen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0