... rubrik...

Idag är det filmlördag. Golligocken ska på äventyr, igår kom en arbetkolega tillbaka från ett annat äventyr. Ja, det är full fart. På tal om filmlördag.. det blir nog hemside-lördag för min del. Sa ifrån mig filmen på "min" välja film dag, den sista innan jag åker hem, så jag hinner pilla mer med hemsidan innan jag ger mig av. Tycker det är kul ju ;) Hemsidan, Pringles salt och vinäger och rörelse och vänner inne i tvrummet bredvid. Jag kan inte tänka mig att det kan bli så mycket bättre här nere faktiskt! Plus att jag nu i ca 5 dagar inte ätit godis och max en liten efterrätt per dag. Kanske inte låter så mycket för er men för mig har de där slibbiga efterrätterna blivit endel av min vardag tyvärr och sockret är det som håller mig uppe om dagarna.. sockerkickar! Så kanske inte allt för konstigt att jag vart totalt slut.. men å andra sidan.. jag dricker juice, där finns det med massor med socker, så helt avvänjd det blir man inte här nere. Om man inte jobbar stenhårt! Men ikväll är det moffa-tajm så ikväll är det därmed även elin-duracell-kanin som kommer sitta vid datorn och må bra ;)
T påminde mig om mina listor. Jag skriver alltid listor.. fast senaste tiden, bara drömmar och bus. Som mitt kalas, vad jag ska köpa exakt alla ingredienser till allt, in i minsta detalj ;) och hemsidans uppbyggnad. Min ekonomi om jag blir med lägenhet o.s.v. Men inget i packväg eller vad jag ska ha på mig. Jag tror någon stans att jag skiter lite i det, mjukisbyxor, linne, huvtröja och min rooosa väska. På nått sätt har jag fått det till att that´s it. Men så är det inte.. det är hela flygresan med, passet, laddare till allt, mp3n så jag kan byta in den och ja.. det blir endel hur jag än vrider på det.
Vill ni veta en hemlis? Det blir munkfrukost innan jag åker hem tror jag ;) Mohahah..
Jag har även gjort klart bildspelet med "hur du låser fast dina vapen". Vart såklart nästan töntigt. Men jag slapp vara "docka" i sammanhanget och slippa synas att det är just jag. Det känns skönt. Sa till BOL här om dagen att jag vägrar göra det om jag måste synas och han gick emd på det, tack! Vart rätt nöjd endå..
Jag ska nog gå och se om det finns nått i frukostväg att äta på kontoret, känner att det var dumt att hoppa frukosten idag.. men men, bara kämpa på!
 
Björn, du är bra goo du <3 Kom ihåg det! Soppor blir ofta bättre om man får röra i dom, utan alkohol..
 
Kramar om en massa massa//Elinen
 

Kommentarer
Postat av: Björn

<3 fem timmar kunde ja sova :/ men solen skiner så jag går ut och sover i den ett tag till :D kramar

Svar: None
elinvonfisen.blogg.se

2012-07-14 @ 10:38:57
Postat av: Elin

Sova i solen, kan funka.. ihop med vatten. Annars borde solning kunna gå in på listan "förberedelser inför kanonfylla" på samma rad som - heldag i badhuset ;)

2012-07-14 @ 10:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0