Svävar iväg lite.. i vanlig ordning

Lola, jag önskar dig all lycka och glädje denna dag och framåt. Jag hoppas du inte hunnit stressa sönder och jag hoppas du får en dag du aldrig kommer glömma. Jag är ledsen att jag inte är hemma så jag kunder komma och krama dig i morgon på festen. Känns faktiskt inte alls så kul. Men jag älskar tanken på att du slår till den 13de av alla dagar. Du har alltid vart du och jag är glad att ha dig som vän. Ibland lite väl långt borta, men det får bli en sak att ta tag i när jag kommer hem. Vänskap är nyckeln till förståelse och trygghet. Du har ett fint hem, en jättefin familj och jag hoppas (fast jag inte känner dom) att dina vänner står vid din sida i vått och torrt. Jag vet att du tidvis har det tungt, alla människor har på olika sätt då och då, men du har hjälpt mig och jag hoppas kunna vara där för dig en dag då du behöver någon.
Och du, din dag kommer bli perfekt, du har gjort allt du kan och låt inget få förstöra den bästa dagen i ditt liv!
*kram*
 
 
Utanför har dom precis startat en bil. Vill väll kyla den innan dom sätter sig i den.. Runt 40 grader redan nu. Tempraturen har klart.se lovat ska börja gå ner nu. Men det är Juli, jag tror det inte förens jag ser det och det lär inte bli innan jag kommer ner hit igen efter ledigheten.
Okej, tror jag kommit på ännu en julklapp nu. Ja, det känns rätt i magen, så det borde bli bra :) Har rätt körigt på dagarna numera. Mycket att göra och få klart innan jag kan sticka med rent samvete så att säga.. Men stegen är tunga och kroppen orkar inte med, frossar och är inte allt för hjälpsam. Känns som att någon går och sätter på fler och fler tyngder under dagen.. Sover middag har jag gjort i flera dagar nu. Vem gör det vid 25 års ålder? (ja, jag tjuvstartar på min ålder, måste ju känna på hur det känns att vara... ja.. *suck*.. äldre?) Sandstormen la sig inte förens runt 5 igår på eftermiddagen. Konstigt väder det där är, sandstorm.
 
Ska gå in och prata med chefen nu.. Såg klockan skenat iväg!
Ha en bra fredag alla <3
Kramar om//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0