Blodspill på förrådet

På nått vis ser jag direkt på BB om det är så att han gjort sig illa. han gör som min storabror och gömmer det lite fint. Jag ser ju att han inte dör av förblödning på sättet han är men att han har nått i droppande format. Toker! Så det har plåstrats lite. Och varför? Jo, borren slet sig lite och det vart ett litet sår, men när den slet sig andra gången tyckte han det behövdes plåster. Haha, den karln är spännande.

Och sen vill jag be Snabbfot så hemskt hemskt mycket om ursäkt för mitt snekliv igår. Jag vet ju att du inte vill att din adress ska stå synlig för allas ögon. Så förlåt, vet inte vad min face hade för cp-ryck. Och det är så illa att jag inte har någon telefon heller, så det inte gick att stoppa. Förlåt förlåt förlåt..

Sen vill jag berätta att inatt drömde jag för första gången på länge. Det var jätte trevlgt faktiskt. Inte nått speciellt, jag snurrade runt någonstans med någon kille som jag överhuvuetaget kunde förstå, hur mycket jag än försökte prata med honom. Men det störde mig konstigt nog inte. Vi hängde ihop och hittade på äventyr och tiden flöt lixom på i drömmen. Vem han var? Ja, hur ska jag kunna veta det? Nån.. 
 
Just nu sitter jag och siktar mot soldäck. Har nyss vart och ätit "kalkonfiskpinnar" som S så fint döpte dem till med spenatbandpasta till och gurka. MUMS! Har nyss löst endel Lift kaos. Det är kul med det systemet. Jag känner mig rätt duktig på det och det är inte nå svårt bara man får veta rutiner och minns rätt meny. Sen rullar det ju på hur fint som helst. Så där ska jag kanske lägga mig i lite hemma. Men blir inte lika kul utan Mgs som ska byta jobb :/ Aja, jobbet. Dom behöver semester nu... mina kära arbetskamrater!

Pratade 1,5 timme med T igår. Behövdes. Och jag tror jag fick ur mig endel bra och mycket vardagsbabbel. Kanske skrämde upp honom lite och antagligen har allt prat sjunkit in i dag så får vi se sen.. Tycker om honom så. Jag är så ledsen äver mina galna tankar som jag inte kan döda.. Men, det blir nog bra det med :) Gillar inte att ta allt över telefon alla gånger. men man lär sig. Blir bara viktigare och viktigare att just prata känslor..

Nej, sol var det ja. Ska ta med mig väckarklocka för si Elin, hon somnar hon när hon solar. Vore hemskt att bränna sig när man måste ha så mycket kläder och inget svenskt tryggt apotek ;)
Mot soldäck, musik i örat och lite sömn för skallen!
Skickar dagligdax sol hem till er där hemma med men der verkar inte riktigt komma fram :/

Kram på er!!//Elinen




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0