Det vart kväller även denna dag

Frossar lite.. Har säkert fått en smäll av solsting då jag testade D´s solbrygga en sväng och runt det sprungit i solen konstant hela dagen.
Underbar dag (om man tar bort åkandet från plats till plats) Jag har träffat en rad med trevliga människor och glidit runt och fått en översikt av det som rör sig på andra platser än här, där jag är. Hade kopplat bort jobbhjärnan men K (en god kvinna som jag skulle vilja vara som) lyckades stoppa in små trådar som startade de mest busiga uppdragen och gjorde att jobbat i morgon kommer funka fiiiiiiiint :)
Vi tvättade bilen, tog en säck och snodde på oss pinsamt lite kontorsmatriel.. Skärpning på oss. Vi intalade oss att det var uppvärmning bara, vi får väl se..
Dom retas fortfarand här föresten.. satan vad dom retas och j*vlas. Dom ska få..
Varmt idag, närmare 50och ändå snjuter jag i solen när jag kan lägga mig och steka. Jobba är en prövning utav dess like, men det är kul och man får se till att ta svalkpauser. Men sooool.
Fast fick jag välja skulle solen prioriteras bort om jag fick åka hem och vila istället. En månad sol mot en dag hemma... ja, jag är på!
Men blä, jag lukar som minst en hel karl nu (när dom INTE luktar gott) och känner inte att jag trivs i det för stunden. Ska kanske ta mig in på hemsidan en sväng och redigera först, men sen ska jag duscha. Är ju bara jag som behöver lida för stunden då alla andra är och äter. Så sitter nog liiiite till och nördar, men inte här! Nej, blir lite "vettigare" ;)
Lägenhetsaffären ser ut att gå bra, såhär långt, om ni är intresserade. Kalasplanerna går frammåt. Ja, allt ser toppen ut planeringsmessigt
Klurar på lite saker om dagarna. Får se om jag tar mig tid att flå igenom dem. Själv eller med hjälp, vi får se.. Spänningen är ooooooooooooooooooooooooooooooooooolidlig.. Mohahah!

Trevlig lördagskväll på er där hemma!
Jag ska snart krypa ner i mina mysisar och bara må bra, kvällen lång :)
Kramar om//Elinen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0