Min värld och mina drömmar

Tror inte ni kan förstå hur nervös och spänd jag är. Kan denna affär verkligen vara sann? Kan det rinna på fint nu och jag faktisk faktiskt ha flyt? Vill hoppa och studsa av glädje, men vågar med detta som med allt annat, inte riktigt ta ut det i förskott. Jag skulle bli så besviken. Visst, jag låter glad, berättar om det och är allmänt uppåt. Men då förstår ni inte mig om ni inte inser att det finns bra mycket högre nivåer av lycka i mig än så ;)
 
Som den dagen jag kan skaffa mig en hund. (jag säger och skriver jag, fast jag är väl medveten om att som jag har det nu kommer jag aldrig kunna köpa en hund och sköta den helt själv. Jag måste vara ett "vi") Den dagen kommer var minst lika underbar som den dagen som jag är gravid. Eller som den dagen man hittar det perfekta huset. Eller den dagen man får höra orden "vill du gifta dig med mig?"..
Det finns så många stora ögonblick i livet, och jag har dom flesta kvar. Ibland gör det mig ledsen att mina drömmar och planer är så krossade. Ibland ler jag åt alla blinda steg jag tagit. Dom som mest bara lett mig på omvägar från mina drömmar och mål..
Men dom har lärt mig mycket. Dom har lärt mig hoppats, men inte räkna med någon mer än mig själv och ibland inte heller mig. Men jag vill lita på dig igen och på alla som förtjänar det. Det kommer en dag till det. Jag lär mig, slickar mina sår och längtar hem till det liv jag faktisk sprang rakt bort ifrån.
Och jag har insett att jag behöver prata mer med min familj om det mesta. Dom behöver vara med i min lek för att jag ska kunna leka den. För den är alldeles för mycket "fulspelad" för att jag ska kunna vinna den själv..
 
Ihop med er mina riktiga vänner och min T som alltid är där för mig och familjen så kommer jag kunna stå stagit igen. Och jag längtar så..
 
Kramar//Elinen
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag kan verkligen se mig in i de drömmar som inte gick i uppfyllelse när man själv ville det.. Men som du skriver Kerstin då har man alla de godbitarna kvar och ändå har man hunnit göra massa andra kul saker i sitt liv!!! :D

2012-06-28 @ 23:04:35
URL: http://ivarssonjenny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0