Måndag morgon

En helg som i vanlig anda vart kanoners kanon.

Veckan bestod av minsök av olika slag. Det var en bra utbildning. I K-ängen mötte snön mej och mina bilvänner på måndagen. Snöyra och nollgradigt. Tråkigt då vi hade lämnat solen hemma i Köping. Men det vart teori hela kvällen så vi slapp slås med vädret. De kommande dagrna var det sol. Frost på nätterna och sol dagarna igenom. Lagom varmt och sol sol SOL <3 Utbildningen var givande och det var massa egentänk och bra info. Lite sega dagar men vad gör det mig som "leker soldat" så lite som möjligt om jag får välja själv. Bättre, mycket bättre, än den stress-press-hinnamedsåmycketsommöjligt-tiden som vart i all utrustning tidigare. Sen att endel inte tänker ller ens försöker göra det vi lärt oss och blir tillsagda, det kan jag inte stå för. Trött på det... Och tröttare på att jag inte kan bara slå av deras fel ur mitt huvud och endå göra ett kanonjobb. Men jag vill kunna jobba som en grupp, ge och ta, och när ingen lyssnar (skiter i vad jag säger/lyssnar inte) så stör det mig fö mycket. En stor sak ja måste öva på.. För mig själv om inte annat. Och jag är trött på att vara efterklok. Jag måste stampa ner direkt nästa gång!

Men nu har det vart helg igen. En helg jag tjuvstartade. Åkte hem torsdag kväll, ut till mor och far efter att T hämtat mig i K-ängen. Sov som en stock med smärtande höfter efter veckans bärande av utrustningen. 110kg + är inget kroppen klarar bara sådär... Gick upp med Flix kl 06.00 för en löprunda och endel "egenträning" efter det. Solen lyste och värmde i den friska luften och jag hade klämt ner mig i de otroligt sexiga löpbyxor jag och Snabbfot en gång haft "mest skrattfylda dagen på jobbet-någonsin" . Dom funkar. På landet, där ingen ser, där jag slipper bry mig.. Sen mötte jag pappa som jag följde till posten, sen Flix som skulle till skolbussen och sen matade jag och far fåren och tittade på alla söta lammisar som kommit. Jag tog på mig rollen att namnge 2 st. En till Minihopp "Hope" och en till Agust. Så mitt jobb är gjort där på gården i bland halm och hö ;)  Sen gosade jag lite på de små kycklingar och sen in för frukost, dusch och väcka T. Sen var det sysslor för hela slanten, hämta ut min nya kamera och så avslutades allt ute hos T´s mor och P som bjöd på grillat ute på gräsiga vyer med stjärkikare.

Lördag var det innebandy för hela slanten. Jag hade jätte jätte kul! Jätte jätte. Och gillade att få busa med alla goa arbetskamrater och kramas en massa. Jag är en rätt trött krigare, tyvärr. Men jag kämpade på rätt bra tror jag, det var iallafall vad dom sa, dom snälla glada vännerna jag hade med mig. Tror jag bestämt att inte komma in till jobbet nå mer innan vi åker. Så att träffa dessa glada prickar och få göra nått utanför jobbet med de som tycker att ens arbetskamrater är nått mer och gillar varandra utanför arbetet. Vänner! Det var guld!!
Kom hem och tog med pizza ut på landet och spelade spel och sov kvar där.

Söndag var en trött morgon. Vaknade flera gånger under natten av den träningsvärk/smärta jag hade av att röra mig. Men var ut och tog lite kort med kameran i min stela kropp och sen åkte vi in till tsan med mor och köpte ett våffeljärn och mer GARN!! Att det alltid finns så mycket fint garn.. :P Sen tog jag och T en prommenad till Mu och barnen, i min snigel fart, för att grädda våfflor och ha det mys i vårsolen. Det vart kanon. Glad att träffa dem, de små änglarna. Sen vandrades det hem, mös med T och somnade lite innan det var vattengympa med mamma. Det var behövligt, smärtade och var kul. Sista vattengympan på ett tag. Känns vemodigt..
Sen bjöds det på hamburgare i vanlig ordning i min fina T´s lägenhet. Alltid lika söt <3

Nu är det måndag igen. Jag har helgtjänst innehållande en slutövning i helgen vilket resulterar i att jag inte är hemma på en och en halv vecka. Men när jag kommer hem igen är det mycket kul på schemat. Judo, grillat, Tatoo och massa massa mer.
Nu dax att packa ihop mig..

Kram på er alla där ute//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0