Bidrags(s)ökning

JIPPI!!!!! eller?

Vem vet hur en chef tänker? Vilka kriterier som följs..
Jag vet inte själv om det smält in. "Hej, hur är det? Lönesamtal! Detta får du! Har du nått att säga?". Ehh, jag var inte ens med på att han så snällt skulle ringa. Höra av sig lixom. Ens att det skulle vara aktuellt för mig som inte är hemma. Så lite glad är jag väl att höra av dem. P har jag ju haft kontakt med angående CVn och sånt tok som hopar sig innom arbetet. Men annars inget mer än de jag ringt till. (Magn, ska ringa dig en dag. Promeeeees!)
Så vad har jag att säga?... Jag vet inte vilka nivåer det är på jobbet i år. Jag vet inte vad toppen vs botten är och jag vet att vissa är värda mer i lön än jag. Så vad ska jag säga? Jag vill såklart skrika honom i örat och be honom leta på någon ny för att jag vägrar komma tillbaka. Men å anda sidan, vad känar det till? Och nästa sväng vi får så är halva tiden på jobbet och resten på min utbildning som jag nu är på mission efter. Hur kommer det räknas? Haha! Antagligen så är det ju så att jag får lägre för att jag inte vart där. Att dom inte sätt så mycket av mig så dom inte kan bedömma och andra gjort större steg på plats. Tragiskt? Illa? Ja, men jag vet inte vad det är för framtid där endå.. så det är bara att hoppas att det blir en nykick efter nyår och att min högsta önskan arbetsmässigt går i uppfyllelse så ska jag nog kunna prestera lite till innanför de där väggarna innan jag vinkar hej då! Har många hopp av den där platsen faktisk. Vi får se vad cheferna hoppar sönder när jag kommer tillbaka. Eller om jag faktiskt kan ha en syl i vädret. vem försöker jag lura?

Ja, så dagen började med bajsmacka och slutade med nåt i liknande stil. Men morgonen jag hade i morse vill jag inte vara med om igen. Vad ledsen jag var.. Uppgiven.. arg..
Ska ta med mig denna känsla och driva mig själv fram med den hand i hand. Försöka förstå och inse att det man säger tolkas om i mångas öron och endel använder bara det man säger och det dom vet i andra syften än vänskapligt. Tänk vad skönt det vore om man visste vem motspelaren faktiskt var.. så man slapp slösa tid på skit.
Längtar efter min framtida 4benta, alltid så trogne, vän :)

Snart ska det jobbas lite till efter en rätt körig dag i nästan 40 vindstilla grader. Skönt att det finns kalla delar i bygnaden så man kan kyla ner sig och vila lite i behagligare temp innan man måste ut och fortsätta igen. Väldigt bra förmån faktiskt! Har skaffat mig ett lite dåligt behov här ner. Eller tagit tillbaka ett dåligt behov kanske är rätt formulering. Tuggummi! Satan vad jag tuggar. Fast nu kommer jag ihåg att spotta ut dem med ;) ni vet väl att det kan växa ut tuggummiträd ur öron och näsa om man sväljer dem? dom rotar sig i magen och växer sig stora. obehaglig historia vi inte vill vara med om. jag och mitt alterego ;)
Annars är det inte så mycket på jobbfronten. Vi har kämpat på bra! Börjar bli förståelse lite mer över att alla behöver kunna mer, precis som det var sagt det skulle vara från början från allas synvinklar men som det inte vart. Men, drabbar bara den som bestämmer att det ska vara så så.. inte klagar jag. Men det blir bättre. Det mesta blir bättre. Säger jag idag.. Inte tänker jag hysha i morgon om det är annolunda.

Saknar hemmet mer och mer. Folk börjar åka hem och saknas mig här med nu. Så det är inte bara ni hemma som saknas. Och det gör det hela yttligare lite bökigt i min vardag.. Många veckor kvar här innan jag åker hem och flygdagen har dessutom flyttats fram en dag vilket gör det ännu lite lite lite värre. Så jag väntar bara på att vågen med hemlängtan ska komma över mig så ska jag ligga på sängen och ta emot den med öppna armar, så det försvinner sen. Så jag gör nått av mig själv och så det förhoppningsvis går lite lättare sen. Ska bli fin fint när dagen kommer iallafall :)
Golligocken åker hem nästa vecka. Det är lite en fast punkt här. Någon som har tid med mig helt enkelt. Så det blir tomt. Men hoppas jag tar tag i yttligare lite saker då och hoppas stavarna kommer. Det får bara inte bli sämre. Kan bara bli bättre. Har gjort en  veckors mål lapp. Bra och utmanande mål som jag vet att jag lätt klarar om jag vill och om jag ger mig tusan på det.
Mer träning
Mer sallad och kött
Mindre svackor
Mindre volym
Mer sömn (är garanterat då jag inte kan, läs får, köra lastbil och avrustningen är klar)
Och motivation och möjligheter i överflöd

Nu, vila framför tvespelat som för övrigt kommer ha ett littel big planet spel snart. Ingen kan vara gladare än jag över den lilla detaljen :)

Kramar om//Elinen


Kommentarer
Postat av: Snabbfot

Du käre vän...man får inge mer i lönökt fast man är där...märkte jag. Något BESVIKEN!!!

Men...jag kan ju bara tolka det på ett sätt. Man ska inte vara hjälpsam, trevlig mot folk som spyr mer över en än vad man förtjänar eller jobba så man går hem och dör efteråt pga ställa uppèt, psykiska förnedringen och alltet...



Kram Affes snyggaste brutta

2012-05-30 @ 14:45:54
Postat av: Kristina<3

Hej! Fin blogg, allt väl med dig? Kram'

2012-05-30 @ 16:10:38
URL: http://aboutcelebrities.bloggplatsen.se
Postat av: Elin

Snabbfot, du har så rätt. Men jag vill tro och hoppas (somvanligt till mest min egen besvikelse i slutändan) att det kan bli bra. Tror du måste ge chefen ett äpple varje dag, vara exemplarisk och inte synas. En liiiiten liten nerslående dag i ens liv och svich, "skulle du med ha löneökning"? Men var det precis en rövslickare jag beskrev där.. hm, blir jobbigt detta...

Kram på dig min vän

2012-05-31 @ 05:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0