Från det ena till det andra

Golligocken har precis lagt ner sitt " springa runt och få fast flugorna på flugpappret" projektet. Säg inget till honom, men han ingår i mitt förstå-mig-på-killar-projekt. Lite så är det. Vi kacklar mycket om dittan och dattan. Sällan logiskt. Bara spontant och snurrigt från båda håll.
Idag vart en riktigt tänkar dag. Börjar fundera på vad jag gör för fel..?! Det kanske är jag som tänker fel, uppfattar fel, tar åt mig i onödan. Hur ska jag veta det? Idag vart jag så arg och ledsen att jag bara ville vända och gå iväg. Skrika några väl valda ord som antagligen inte finns i ordboken och att vända, gå tillbaka och berätta precis hur jag känner. För jag vet hur det känns, ungefär som att jag inte duger till nått, i stora drag. Men sen börjar jag tänka om det faktiskt är som det sägs? Suck...
Försöke vända känslan på mitt inte allt för braiga vis (Björn- jag har storsyndat med ditt favvogodis) och sitter nu och ångrar mig. Väldigt väldigt mycket! Men det visste jag innan med... Han även att kolla på 10nde avsnittet av första sesongen av bästa serien. Det gjorde mig lite gott helt klart. Kanonbra avsnitt, i vanlig ordning.

Men nu ska det snart jobbas lite till i kungens tjänst innan jag kommer krocka med kudden om några timmar. Jag är rätt så förbaskat slut nu. Det är jobbigt att tänka. Orkade inte träna, vart vila.. Dumt.. Illa.. Får ta igen det. Kanske orkar ikväll om jag har tur..

I morgon är det brunch och hoppas hoppas laxfrukost :D

Men nu är det när som jobb och här kan man inte sitta då!
Kramisar mina vänner//Elinen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0