God morgon

Idag är den första riktiga dagen då jag bara bara bara vill ta en helikopter under pistolhot och se till att dom kör mig hem. (är ju evigheter kvar till näslita flyg. jag vill hem nu) Varför kan jag inte bara få vara jag? Så j*vla mycket fel på mig är det inte!!

Har i natt sovit minst 8 timmar rakt av. Mycket behövligt. Tog mig till gymmet först och körde på crossen som uppvärmning denna gång. Det var skönt så ska nog varva den och roddmaskinen framöver. Kände i kroppen hur trött jag var från start till mål men det gick ändå riktigt bra, körde tillochmed tyngre på endel vikter och kämpade igenom utan ens en tanke på fusk. det vart bra träning. Känner mig stark. Stark och rund. Jobbar vidare på det..

Och så är det första hårdagen utan att ha format håret med hårband. För våran chef har så fint kommit på att jag inte kan ha det längre.. (ihop med massa annat tok såklart men det stör inte lika mycket.. ) Men mitt hår. Jag köpte ju det där j*vla sandfärgade hårbandet för att det skulle smälta in och för att jag inte skulle behöva ha håret i hela ansiktet, lockar överallt i ögonfallande position och.. ja ni förstår. Jag gillar mitt hår som det är oftast. Men inte när jag inte kan få styra över det som jag vill. Han förstår inte. Han har säkert inte mer än max 2 mm på skallen. Kanske skulle fråga om jag inte ska raka av det med, för hans skull lixom <3 Hua, vad et irriterar sånt här. Pettites skit!

Jo men som ni hör har jag vaknat upp till ännu en underbar morgon. Idag är det måln på hela himlen så det är rätt svalt men aningen kvalmigt. Efter dom otroligt kraftiga vindar som var igår trodde jag minst på oväder idag. Men det har vi tid med det oxå. Personligen tolkar jag vädret som att det inte blir så mycket mer regn eftersom de föraningar man haft av regn har kommit och gott utan resultat senaste veckan. Så nu är det nog grymt nära torrperioden här. Får vi se hur det blir.. Gräshoppor i variant "lite för stor för att vara gullig" har börjat dyka upp högt och lågt. Inga svärmar än, vilket jag tackar för. Slugor har med dykt upp. Endel vanliga bondflugor-varianten men mest den där varianten som jag vill få till lite större än blommfluga. Dom är inte så snälla och för många för att utrota.

Men oj vad klockan tickar på här då! Dax att jobba. Idag ska jag få massor gjort.

Och en ska till bara. JAG HATAR ATT SPOTIFY DÖR EFTER EN MÅNAD!! Visst jag har musik endå, men nej, det svider och gör ont :(

Kram på er där hemma!!
Ps: Ha kul på Herrfallet åt mig är ni snälla. Ni får ett vilo år från denna förvirrade person. Nästa år är jag med i rätt spår igen. Så vila nu ;) ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0