Många vakna timmar nu

Japp, 6 timmar har jag vart uppe nu. Klockan är här 07.11 och det är nu efter en påtryckande natt rätt lugnt. Väntar förväntansfullt på om det kan vara någon post till mig i de många påsarna som dimpt ner. Hoppas ju ;) För övrigt ville jag bara berätta att det nu är beställt ett par Venum-shorts till mig. Dom dimper ner hos Golligocken när han är hemma på ledigt så jag får dem om kanske en månad eller så. Snabbare än postvägen ner hit :P
Nu vidare mot en hemsida som plitar ihop armband, så jag kan på lite insperation. Idag känns det som att några armband kan bli ihopfixade på lunchen. Det är låååååg skratttröskel på mig idag. Skönt som sjutton. Ringa lite idag med kanske.

Å, så påminde Mu mig om mig och mitt röda hår. Hon vill bestämt minas att jag var pissigt trött på det. Var det så? Det har jag ju såklart förträning.. Nu när jag fick nysmak på det röda. Och en ny frisyr ser det med ut att bli, om jag har stake till det när jag kommer hem. Det får vi allt se då.. Måste skriva upp att jag behöver boka klipptid. Håret ser ju ut som ett fågelbo. Rufsigt och dant. Men jag vårdar det som satan. Hoppas det inte är så illa som jag tror..
Såhär skulle jag vilja klippa:
http://knolli.blogg.se/2010/march/snygg-madlen.html#comment
Kommentarer?

Nej, nu röjja vidare innan det blir sömnbrist-koma.
Puss å kram//Elinen

Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

varför började du blogga? :)

http://fotokobran.se/2012/may/dagens-fraga.html#comment

2012-05-23 @ 22:08:11
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0