Nu är snart helgen slut..

Posetivt? Ja, jo.. Här nere är det inte som hemma. Här nere är söndagarna bäst i världen :D

Igår var jag ute på mitt andra äventyr här nere. Inte så mycket till äventyr egentligen. Men ni ska veta att jag är glad för att det just inte hände någonting som gjorde det till ett äventyr heller.. Mitt äventyr i det hela vart att lasta ett lasbilsflak med pall. Riktigt jätte kul var det. Det är mycket småfinesser jag har att lära mig. Meeeen det går väldigt bra och med lite hjälp så går det superduper bra!
Kollade avrustningen på CNL och pratade med personalen som är hitflygen för att göra det dom gör nu. Hur dom tänkte, vad dom tyckte. Vilka slöisar säger jag bara... :P Jobbade som mest till kl 13 på dagarna och tyckte det var kämpigt. Suck säger jag bara. Hahaha. Men det blir varmt i tälten sen så jag kan förstå lite med. (men det behöver jag väl inte erkänna?) Och så var jag runt och pratade med olika funktioner för att jag skulle kunna slutföra min uppgift. Kul att redan nu börja känna sig mer hemma på en camp man aldrig är på. Var även och kollade in vårat övernattningsconteiner, datasalen, telefonbåsen och "fritidsgården". Vilka soffor dom hade där. Tror jag ska smugla med mig en hem ;) Pratade med Mu en stund för det var det enda nummret BB hade med sig som jag kunde använda. Hihi.. illa! Men det var kul. Hon pratade på om nya bilen, hon och barnen var på g ner på stan för att kolla bilar. Saknar.. Jag vill bannemej ha en Mini cooper. Dom är något läckra. Och vilken kontrast mot min pansar-traktor-volvo jag har nu. Den är min baby den. Men den kommer inte hålla i evigheter och det vet jag mycket väl.
Så börja titta skadar inte. Precis som att jag sitter och kollar efter boende. Jag vet vad jag vill ha. Oj vad jag vet vad jag vill ha. Mohahaa..
Sen på kvällen var det ju zumba. Fick släng i mig lite mat för vi vart sena med hemfärden och, ja det rörde ihop sig lite kan man säga. Men till zumban vi kom och skakade loss. Det var jätte många där. Vi tog upp 2 basketplaner och musiken dunkade. Men på himlen såg vi sakta de hotfulla blixtrande målnen närma sig och efter ett tag så avbröt dom zumban. Tråkigt. Det som var så kul. Och så skönt att vara ute. Men men, vi tog oss tillbaka med ett vackart skådespel på himelen och drog oss vidare mot gymmet för att ge kroppen en genomkörare endå. Det vart bra det. Roktigt skönt med roddmaskinen. Men jag vill ju ha de där paddlandet istället. Kan inte få det, får nöja mig endå..
Körde armar, mage, sida, rygg. Borde, ni i efterhand när jag ser på det, att jag borde kört ben med. Men det är lite sent nu. Får ta det idag lite hårdare istället.. ;) 
Pratade med T på kvällen sen. Myys... Sen så vart det film och jag somnade i soffan. Mer åska och sen sovmorgon idag. Detta är fint det :)


Facebook:
Matte har skrivit Hata...
Och jag svarar;
Tidiga mornar? Bakfylla? Tomma kylskåp? Räkningar? Solen i ögonen när man vaknar? Tanken på att det är måndag i morgon? Känslan att vakna själv? Att vakna tokkissnödig och bara ha 10minuter kvar att sova innan klockan ringer? Övertid? När någon ringer och väcker än när man har sovmorgon? Matrester som är för goda att motstå? Idioter? Sträckan till närmsta pizzeria? Att man tappat körkortet igår?
Det är spännande med söndagar :)

Nu ska det börja jobbas här.
Kramar om en massa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0