Vart tog solen och solandet vägen?

Kanske är det tur att det blåser en mild variant av sandstorm idag, annars kanske man skulle ha ännu en minianledning att stanna.. Blåsten är inte att leka med men det är inte så hemskt mycket sand endå.. Höll på att blåsa av cykeln nyss! Fast endå är det så bra med sand i luften att det känns på tänderna om man drar ett skratt ute i bland vindarna.. Mm..sand! Gott!! *tugg tugg*
Jag har även gjort mig ett tappert försök att förlänga/förenkla en väns missbruk (eller vad det kallas nu för tiden) Jag tycker det är lite snällt, jättebilligt här nere och dyrt där hemma. Så om hon nu ska envisas med att hålla på (hon har egen stark vilja min kära vän <3 ) så kan jag iallafall göra den lilla äran att göra det billigare för en gångs skull. Och tomten ser nog alt snällt såhär nära jul. Tihi..
Ja ja, nu ska jag se vem som vinner matchen. Golligocken får nog storstryk låter det som. Stackars vinnarskallar, det är så jobbigt för dem att förlora.. Hahah!
 
Så, det ska hemmåt. Ny start i en ny lägenhet. Först massa vila, från bla facebook en vecka är planen. Önska mig lycka till. Allt annat får jag greja med men inte fejjan. Tror inte det ska vara några problem. Jag har endel annat att pyssla med under vilan kan jag lova.
Skrivit mejl med min kapten nu igen. Jag trivs bra med den militären. Den och ingen annan!! eller? Han ska ner nästa vecka. Typiskt att jag ska missa honom.. det känns lite ruttet faktiskt. Men skulle ju kunna ta en tripp till v-ås för en kram och ge honom ett "lycka till". Det tåls att tänkas på!! För det är nog en rätt okej vilodagsgrej för mig.. för att vara jag.. + ikea? vem vet..
 
Nu är det bara timmar tills vi ska ha gemensam middag. Ska poppa mig en popcorn om någon timma. Det kommer bli bra det här. Bra för att jag snart är hemma i blöta mörka sverige..
Finns i morgon runt 14,00 åter på mobiltelefonen 24*7. JIPPIII!!!
 
Kramar om//Elinen

Kommentarer
Postat av: Snabbfot

Va det nån som sa Ikea??? ;) Hahhaa...
Kram Kram

2012-11-12 @ 22:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0