...

Jag har insett att jag inte kan välja människorna i mitt liv. Nix! För hur arg jag blir och nästan vad jag än säger så fattar inte folk. Och när människor ena sekunden är IDIOTER av miljoner anledningar så är dom söta bästisar som ska snacka tjejsnack minuten efter. JAG KRÄÄÄÄKS!
Jobbet verkar vara det stället där man helt enkelt inte kan välja, utan man får välja det bästa, hålla fast och stöta på andra mindre goa exemplar av människa som man dunkar i bumpersen i bara för att komma fram. 
Fokus på sig själv och dem man älskar var det ja..
 
3,5 timmars skillnad mellan här och hemma nu. Jag går och lägger mig och endel av mina vänner är inte ens hemma från jobbet än.. konstig känsla.
 
Det är rätt okej varmt fortfarande.. inte på morgonkvisten kanske men framåt dagen! Jag är toksnorig fortfarande och ögonen kliar och rinner. Inte ögoninflamationsrinner och inte sknaden av tårkanaler rinner heller. Jag bara gråter när det blåser, som ögoninflamation fast utan kladd. Konstigt det här. Trött på det torra. Hem till frisk luft och ordentliga förkylningar som man kan träna bort/ däcka av :)
 
Det är måndag mina vänner!
Ta hand om er//Elinen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0