en ledsen en

igår vart det en känslofyld kväll..
Fick ett sms av min mamma som gjorde mig jätte jätte jätte glad! Skrev och berömde henne för att hon hade bokat in mys bara för henne och mig och att hon kom ihåg. Jätte glad var jag! Tills.. jag kom på.. För klart som korvspa att det var den fredagen som jag ska till danmark med polobrudarna. Fy F*N vad ledsen jag vart. Skrev till mamma och förklarade. Jag vart helt förstörd. Hatar att ha det så.. Hon som hade var så snäll och bokat nått för bara oss och så kan inte jag bara för att jag redan nu bokat in en halv miljon saker som ska göras fasta datum när jag är hemma. En väldigt ledsen och orkeslös Elin gick sen för att sova.. kände mig helt världelös. Hur ska man kunna överraska mig om hela mitt liv är inrutat? Redan nu..
Bad om ursäkt hundra gånger..
Jag vet att min mamma finns kvar, men man kan inte tänka så varje dag av sitt liv heller. Det håller inte. Måste prioritera. Och jag vill prioritera min familj. Jag har vart så elak mot dem så många gånger. Tänk er att ert största barn flyttar ut och hör knappt av sig varannan månad. Hjärtskärande..
Min familj är inte perfekt, men vem är det. Dom älskar mig och gör allt för mig. Det är det viktiga. Vi är en familj och i en sån lämnas ingen utanför..
 
Kram på er//Elinen
 
 

Kommentarer
Postat av: Björn

:/ förstår känslan, verkligen!!! Men inte ska du vara ledsen, Elsy förstår :) jag tror de är så att t du är borta bokar du in för du vill göra allt kul, sen när du kommer hem är det mycket lättare att vara impulsiv!!! Kämpa på sista tiden i Affe och var glad för det är det du är, en solstråle som din pappa säger <3

Svar: Tack björn!! :)Klart hon förstår. Men det gör så ont att det till och med när jag har obokade eckor lyckas krocka. Hon ville ju bara att jag skulle slippa tänka utan bara kunna ta det hon hade fixat, för bådas skull. Men men.. Nu ska hon fixa ny tid.. och vi har synkat kalendrarna. Ska inte boka in EN ENDA SAK TILL!! Så du vet ;) *hjälp mig!!!*
Kraaaaamar
elinvonfisen.blogg.se

2012-10-17 @ 08:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0