vem ska man tro på?

 
Det är en konstig dag idag. Den rullar på av någon konstig dragningskraft som bara får fötterna att gå och ord att komma ut någolunda rätt. Huvudet att minnas nästan alls som ska göras och öronen att bara mata in mer och mer av den musik som Epoden spelar för mig. Endel glada låtar, endel som bara är fina..
 
Halva dagen har gått till att blöta ner mig och L25an. Den blev såklart ren och fin. Jag mest bara blöt. Tvättade av brillorna med, när jag ändå höll på.. Sen då? Ja, jag har pratat med T lite. Jag har försökt få en omgång kort att gå ut. Sen inte så myckt mer än bokat in hela eftermiddagen. Vill inte. Orkar inte. Vill bara koppla bort huvudet och komma hem..
 
Men jag kommer inte hem. Om några få dagar dimper de nya nissarna som ska ta över ner. Jag känner mig inte förberädd som jag vill och hade hoppats. På nått vis fick ju alla för sig att allt skulle göras nu och ja, jag vet inte hur folk har tänkt?! Förutom ** då som såklart vill att allt blir gjort på stört och helst igår för att man sedan ska visa vad man gjort för henne så hon vet det är gjort men inte tar ansvar över nått som inte hon vet är utfört på det sättet hon hade gjort det.. Det ÄR underbart här..
Solen skiner och det är runt 20 grader på dagarna. Det är kalla vindar och småmålnigt. Skulle säga svensk sommar..
 
Nu ska ajg ta mig en sväng i den där solen. Lyssna på Bolbo..
 
Kramar om//Elinen
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0