bara för att det är2 dagar kvar

mitt sätt att räkna gör dagarna så mycket lättare..
 
Fick under förmiddagen ett jättestick av saknad till de 2 4benta busarna som finns hemma på gården. Dom lyssnar alltid (på det viktiga) och är alltid trogna. Med andra ord så bevisar dom aldrig motsatsen så dom är bara grymt kärleksfulla. Det är inte varje dag jag gillar deras slafsande galenlycka över att man tex bara kliver upp på morgonen, men mitt morgonhumör är heller inte det bästa så.. kan vara mitt fel. Men jag har ing krav på dem mer än att dom bara är mina vänner och följer mig ut i regn och kyla. Och det gör dom.. iallafall efter frukost ;) Med dem som andra levande krabbater gäller det att ge och ta. Och älska dem, gränslöst <3
Jag ska aldrig kräva eller lägga över mina krav på någon annan. Jag tänker inte kämpa för att förändra, jag funkar inte så, utan människor är som dom är. Finns det inte där tänker jag inte lägga dit det. Vägrar så frön som inte önskas. Man sår sina egna frön till framtiden utefter sina egna planer och sin vilja på framtiden. Och jag vill inte vara den som styr så det blir som jag vart med om förr. Jag vill inte.. Tänker inte. Vägrar. Hur det en ses och vad som än sägs så sägs det endå, hur man är gör och vrider sig.
Jag ska se vart min väg leder och göra det bästa av den. Ihop med mina 4benta och endel 2benta och min familj. För hur det en må vara så är det nu eller aldrig och aldrig finns inte riktigt i min ordbok, förutom på vissa specifika punkter det vill säga..
Var den du är, för det är det du blir älskad för..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0