det luktar fredag

Facebook har fått tupp juck här nere. Visst, allt går sakta nu pga någon koll dom håller på med, men såhär illa?! Det tar minst 15 minuter att bara logga ut! Så ha tålamod med mig där är ni snälla.. -.-
 
3dje morgonen jag kommer upp för morgonpromenad. Känns fint. Förutom att jag säkert nös 100gånger från tältet till toan innan jag drog igång pwn. Helt sanslöst att detta inte ger sig!!!! Mornarna är nomera friska och innehåller säkerligen lite fukt då allt från ödlor till otroligt irriterande flugor har börjat finnas i mitt synfält igen efter sommarens tokhetta. Jag skulle vilja veta vart dom gömt sig. Skulle behöva ha förrådet på den svala platsen!
 
Inatt drömde jag sjuuuuuka drömmar. Jag tror att 99% av fallen jag vaknade upp så vaknade jag för att jag antingen hörde någon skrika högt och länge i mitt öra, som för att peppa upp mig efter att jag däckat av ett slag. Dom andra gångerna sprang jag runt i nått som liknande hinderbanor bara för att strategiskt försöka hitta lösningar för att överleva. Jag kan ju inte påstå att sömnen var lugn och utvilande. Men lite spännande var det allt att fortsätta drömmandet timme efter timme i de olika delarna som mitt huvud skapade ihop. Många gånger vaknade jag och inte visste vart jag var.. Andra suckade jag och somnade bums om.
Kan vara febern som spökar! Kan vara att jag bara har massa tok i skallen just nu. Vore skönt om jag redan var hemma. Men så är det väl alltid antar jag....?!
 
Idag är det fredag och det betyder att jag kommer ha fullt upp hela dagen. Ska lära mig lite i ett nytt datasystem och se om det är så att jag ska trolla nå med knäna eller om det duger som det bli? Antagligen ska det trollas.. men jag orkar inte bli deprimerad för det nu. Det få bara vara helt enkelt!
Sen ska det packas endel som ska hem med nått flyg som går nästa vecka om jag minns rätt.. Det behöver jag dock inte bry mig i alls utan kan lugnt titta på. Ser ju faktiskt ut att bli en bra och skön dag. Undra vart det ska skita sig?! Hm..
 
Men go fredag på er alla! Jag ska nu ta och gå en sväng mot toaletten (jag kör teorin att dricka minst 3 flaskor vatten fram till frukosten så vätskenivån i kroppen inte ballar ur det försa den gör efter morgonpromenaden. det har sina effekter så att säga..)
Jag hoppas eran fredag bjuder på mycket skoj och bus. Nästa fredag ska jag börja dricka vin vid denna tid... eh.. eller.. nej .. jag menade snarare.. eh, skit samma! Nästa vecka denna tid hoppas jag vara hemma!!
 
Kramar om//Elinen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0