Kväller.. igen?!

Tack Snabbfot. Min spoyt har ju lixom lämnat mig nu.. :P
 
Har en låt till på skallen, men kommer ju inte ihåg vilken grupp det är som ljudar den så fint. Aja, får väl ta den i morgon helt enkelt.
Nu är det snart så att jag ska ut igen på en promenad med kroppsskyddet. Har överlevt dagen med råge. Blivit överröst med information och arbeten innom mitt eget område (alltså Am, inte trevlig i disken) och det kändes kanon. Det absolut bästa är att jag fått göra det själv, på mitt sätt, hitintills. OCH jag köter mig eeeeeeeexemplariskt, såklart! Vad annars?!
Hoppas få fortsätta så, Vecakn ser ut att fortsätta innehålla info och mer "lära mig" saker. Iallafall till nästa vecka. Och det är ju kul! Plus att jag har mellanjobb att pyssla med oxå. Och att det bara är 3 veckor kvar. Det är underbart. Fast dagen har ju inte vart en dans på rosor. Snarare osmörjd motorsågskedja. Fast vad gör det när jag endå ler, suger åt mig infon och sätter mig för att klura ut hur en Elin egentligen löser problemet med de lilla kött på benen hon har. (bildligt talat) Försvaret är rätt kasst, fortfarande på många punkter. Saken är bara att man ska lösa det så smidigt och framförhållande smidigt som det bara går. Det är DET som är äventyret! Där kommer utmaningen och det är där jag kan visa mig duktig, för även om det inte blir i millitärisk korrekt anda så blir det bra, nytt och ses med nya ögon. Nytt är inte alltid bättre, långt ifrån, men i denna firma skadar inte fritt tänkande innom ramarna av regler. Så GO FORE IT!!
Om ni inte ser det på mitt skrivande så håller skallen på att däcka just nu. Det är därför.. Kortslutning på g.
Nu smida ner mig i kropsskyddet och UUUUT!!!

Kraaaamar om en massa//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0