Så välkomnar vi ännu en lördag!

Idag är det äntligen lördag, för er som missade det i eran planering. Alltså är du som svensk ledig hoppas jag!! Personligen har jag en hals som killar satan och en näsa med takdropp som tydligen vägrar ge med sig. På det bedriver jag en räkna-nysar-tävling. Hitintills idag; 14 st. Kan bli rekord idag med andra ord!
Pallrade mig upp för morgonpromenad och får ärligt erkänna att jag frös och vart nerkyld vilket inte gillas. Det gagnar ju inte direkt min förkylning, fast det var uppfriskande och härligt i detta helvetiskt varma sandland. Så mer kläder blir summan av kademumman. Får se om kanske T kan ha lite av mina kläder hos sig som kasnske kan komma med "specialpostis" D som tyvärr måste ner hit igen på tisdag. Får se om jag kan få ihop det hela..
Men lyssnar nu på slutklämmen på milleniumtriologins sista bok och fastnade nu på morgonen för stycket "..man, kylskåp och barn.." vilket var ett helt nytt sätt att beskriva sin livssituation på vilket jag gillade. Höll på att få mig att fundera över vad jag själv ville, hade och drömde om innan jag märkte att berättaren i mina öron babblade på medans jag pausade från hörandet.. Så jag får väl ta den funderingen under dagen istället.. eller när den behagar trilla sig in till min spindel igen för att förhandla.
Vad dagen har att bjuda på¨idag vet jag inte. Börjar jobba om kanske 10 minuter och ska väl se om jag tar och kringer för att störa någon i helgfriden eller om jag tar mig själv och min ammunition och gömmer mig för att slippa hemsk kommunikation med okänsliga människor idag. Jo just, jag måste bara få explodera igen..
Hur i hela helv*te kan man ena sekunden kränka och särbehandla någon för att sedan max 10 minuter senare komma och "leka" bästis med en och försöka frukostdejta??? Säkra på att det inte är mig det är fel på?
Jag dör en gnutta av att vara här nere och jag vill försöka fly detta så gott det går. Men jag tänker inte låta dem vinna.. nej nej, jag samlar på mig och tror att det snart är dax för explotion. Tror det är på tisdag chefen kommer tillbaka nämligen!
Ja men se där, det bli en spännande dag även i dag! Så rooooligt ;)
 
Ha nu en underbart bra lördag där hemma. I regn, i sol, i hagel spelar ingen roll. Det finns att göra och det finns tid för en kram eller två. För det är helg och då behöver du lägga iallafall 10 minuter på vad just du behöver!
Personligen?! En pistol tror jag.. :)
 
Kramar om massa//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0