rodelläge

Idag har bitchen mest inte gjort någonting alls faktiskt. Haft rodelläge och insett att jag är om möjligt ännu klumpigare som människa i det här konstiga orkesläget jag har dragit på mig. Jag är redan lack på det. Mamma drog på om att det är för att jag aldrig slappnar av och tar det lugnt. Att jag har fullt-ös-medvetslös jämt. Jag vill få henne att förstå att det mest bara låter så. Men hon ger sig inte.. Pappa tittar oroligt på sin dotter som trotts solen ligger under en flisfilt på soffan i glasrummet och bara tittar och andas. Stora-lillebror kolla som vanligt läget genom att slå sig ner previd och kasta några betydlesefulla och klockrena meningar med mig, men som han är bäst på, finnas där en stund och ge mig sin värme.
Jag har en toppenfamilj och idag gjorde dom ett jätte bra jobb!
Jag tror jag saktade ner och slutade springa.. Började tänka i "jag" form igen. Inte tänk om, vem är det, vart ska jag, varförr är jag här, osv.. Det vart lite aha. Får se vad första jobbdagen efter sommaren som är i morgon ger mig. Kan ju tänka mig att jag kommer vara ofantligt helt jävla död. Vart skulle energi dyka upp ifrån när jag i 2 dagar inte gjort många timmars knop och sen sovit 10 timmar för att vakna upp till ännu mer orkeslöshet. Som sagt, jag ÄR redan trött på det. Om min kropp vill mig nått så vore det bra om den bara kunde göra ett avstamp.
 
Till lite bus endå:
Jag har tagit hem en kristallkrona som jag tror kommer få pryda mitt sovrumstak. Om det passar. Jag hoppas det gör det. Ska köpa någon forma av rengöring som man sprayar på den och skiten runner av, sen ska jag leka lite elektriker och montera upp den. Eller så har jag lärt mig att inte leka elektriker själv utan kallar in bror att styra upp det hela denna gång. Så jag inte släcker ner hela trapphuset i denna lägenhet med ;)
Mamma planerar in redan nu att boka stuga i danmark på en camping till nästa sommar. Jag älskade idén. Hon ska kolla upp priser och är det inte för dyrt bokar jag ev in 2 platser till mig själv så jag kan  ta med någon om jag vill. Har inte bestämt, kan vara kul att göra nått med bara familjen med. Men kul att tvinga med någon stackare med.. Mohahah ond Jag ska boka in en prova på i caitsurfing direkt vi bokat stuga. Danmarks västkust är ju ett paradis för sporten! Men det var väl kul ide av mamma!!
Sen fick jag sängkläder med Barbapappa på oxå. JÄTTE fina. Men jag tror jag är lite för gammal för sånt.. eller så är jag bara trött på att inget matchar min knallröda fondvägg (redan lixom) men vi får se. Annars spar jag dem till framtiden. Fina och jätte tack för att jag fick dem iallafall.. go-mamman!
 
Det var nog dagen i stort.. Som sagt mest bara legat och samlat energi hos bästa familjen <3
 
Kramar om//E
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0