fördriver mer tid för att..

Hur dagens plan gick? Ja, jag har inte förens nu faktiskt klivit ur sängen.. jag fick ett samtal som fick spratt i benen på mig Mohahaha Var på tiden och jag beställde den sista julklappen. den kommer bli sen.. men bättre det än någon b-grej som hon ändå inte blir nöjd med. Så detta var bästa möjliga lösningen på faktan som mötte mig igår i shoppingvärlden. Jag har aldrig vart såhär sen med mina julklappar. Inte heller haft såhär lite julstämning.. Men för det finns ingen anledning att inte tro den blir toppen. Funderar på om min bil startar, den skrutten som står på gården. Kan bli riktigt kul om jag får leka på åkern för pappa. Som ett barn på julafton bokstavligt talat. hihi!
Det blåser och är grått ute. Inte alls så motiverad till att ta på mig understället och gå en sväng, men det kan garanterat ändras, bara jag får på mig lite kläder. Jag och kläder är inte riktigt kompisar fortfarande.. mjukisbyxor är mitt dagliga val och när jag ska klä mig "normalt" gavar jag sönder och försöker hitta bästa möjliga bara. Idag vill jag inte ens tänka på det än. Se om Milla m familj är hemma och kuta över dit en sväng, då kommer jag iallafall ut ur lägenheten, fast det är rätt trevligt här. Sen är det dusch och få bukt på mitt konstigt livliga tjocka (?) hår som vart helt galet efter att Mu drog bort de slutna dmlånga topparna..
I morgon är det 4advent och på tisdag jul. På måndag har jag bokat in en massage hos S så jag funderar SNABBFOT!!! Har du tid för en många timmars promenad med dogsen efter 10snåret? Det är typ där och ganska åt samma håll så vore kul om vi kunde synka. Men det är jul och massa på schemat.. jag kan familjetemat bättre än ni tror! På kvällen ska jag mör och glad köra ett Yoga-pass är tanken. Kommer vara spagetti och glad har jag en känsla av. Plus att jag kommer bli sådär svävande. lovely!
Sen film film film och sova. Ska försöka sova och mysa runt hela denna vecka. Eller ja.. rätt mycket iallafall. Mestadels är ett bra ordval! Blir lite alkohol på juldagen lutar det åt, i Arboga. Ev utgång.. Konstigt då jag inte alls känner mig som en hemvändare i arboga. Men som jag frågat mig sen i soliga maj i år; vad-är-det-med-Arboga ?? Det finns många goa där och dom har en förmåga att bli fler.. konstigt..
 
Längtar oxå till det är nyår. Dels för att det hur som blir kul (och lugnt) men också för att det har möjligheten att bli bättre om man vill! Det är aldrig dåligt underlag.. Jag har föreslagit att jag kan ta grillen men minttu och varm oboy. Undra om det förslaget går igenom?! Hahah..
 
Tar ett kort och sen tar tag i dagen!
Trelig lördag mina vänner//E
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Arboga is the shit, en dag kommer du plötsligt bo här ;) Men jag ser att ja borde köpa en biljett åt dig?! ;)

2013-12-21 @ 15:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0