Som så är det

Kvällens hemska fakta är att jag hatar att det "bara!" är 20grader i min lägenhet. Jag fryyyyser ju. Såfort jag ätit, varvar ner eller enkelt kryper ner och ska sova så kräver jag mer värme än innan. Det är sjukt! Måste vara nått galet. Mer än innan alltså..
 
Idag åkte goselitens F in mot BB och nu på kvällen har vi fått en bild på fejjan på den lilla söta nyskapade filuren. Ögongodis som alla små. Men hua för att klämma ut den. Måste man sånt med? Kan man inte bara vakna en morgon och vara mamma? Jag röstar för!
Jobbets 3 ajabajor kom på tal idag igen. Högre lön, elvärmare till bilarna, glassmaskin. 3 Produkter på våran arbetsplats som är stämplade med "GLÖM DET". Jag måste ha missat strten på skämtet med glassmaskinen. Men tydligen har grupper seriöst tagit upp frågan på chefsnivå. Har jag vart borta hur länge som helst? haha!! Det är iallafall spännande att det finns lite humor i bygget. Nog för att piken är tydlig, men endå, känner jag den där känslan av glimten i ögat. Dom andra två sakerna då? Elstolpe.. vilket företag gräver upp hela parkeringen för att göra de anställda så glada? Och högre lön.. vem försöker vi lura? Jag är glad att jag har det "bidrag" som dimper in varje månad. Nja, till och med mer än glad. Men det skulle inte skada om det var så pass att man kunde stoppa undan en hel hög med. För det vore möjligt.. Jag tvivlar på att min rals i år blir högre än de 200 jag fick sist.Pinsamt. Skrattretande. Sorgligt.
 
Veckan har bestått av sömn, mat och träning (fritidsmässigt). Jobb 7-16 och bus! En av mina arbetskamrater säljer mig till Snabbfot för 300kr (hitintills) bara för att bli av med mig. Varför? Jag är tydligen för drivande och noga. Hahah! Tänk om någon betydande på jobbet såd det så..
 
Avslutade veckan med folkbrist och bil-tok-massa-kaos. Men kul var det och mycket vart det gjort. Älskar när tiden rullar på och det går bra. Hamnade på Hedins trä med pappa och vi handlade massor till väggen som äntligen ska komma på plats på söndag. jag längtar som satan måste jag få säga. Visst, den blir inte klar för det finns delar som behöver lite tid. Som färg. Och dörrlist. Och.. ja ni vet.. Men endå, när den är på plats är det inte så stora bitar kvar!!
 
Nästa vecka börjar matkollen på riktigt. Ska göras matlådor så inga undanflykter finns mer och sen är det bara att småra och hålla sig där. Det och träningen som är nu kommer bli grymt bra! Älskar peppen som BåKen ger. Buset jag känner (hitintills) för polon och innebandyflikarna. Det är gillat!!
 
Men vet ni, nog om dået. Nu är det helt. Nu ska jag starta en film och då kommer jag somna. Ingen klocka stäld i morgon. Vill vakna med solen. Vill sova lugnt. (efter 2 skitnätter) var det dåtiden jag stötte på där?.. nej då så.. bra! Frammåt vill jag att alla mår bättre och att solen i helgen lyser på de som behöver det och ger mina vänner energi. Saknar många rätt mycket nu..
Och vet ni.. Veckan "aha" är helt klart att en konversation är TVÅSIDIG!!! Det vill säga att det är bådas fel att man inte hörs.. ha!
 
Trevlig helg på er mina vänner!!
Kramar om//Elinen
 
 

Kommentarer
Postat av: Snabbfot

Alltså..ja har ju bara varit borta EN dag och allt hinner hända?? hm...nåja...
Och jag ser fram emot min vinst!!! =)
Pöss gums

2013-02-02 @ 16:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0