Vilken vecka

Det är med blandade känslor som jag nu checkar ut från denna vecka.
Jag är arg, ledsen och trött som få. Men oxå glad över blåmärken, nya vänner och det mästa med hela lägret.
 
Det som stör mig är alla dessa kappvändare. Snäll, oskyldig och "perfekt". Jag är boven i dramat, där, jag erkänner det! Varje dag! Varför stå så käpprätt upp över en sak och såfort nått förändras så vänds åsikten med vinden? Varför gör DU så? Jag blir så trött hela vägen in i hjärtat och bara vill bryta ihop. Bara pga dig.. Orättvist att du har den makten!
 
Det som gör mig glad är att min kropp faktiskt höll rätt bra. Visst ryggen vill väl döda mig och min vänsteraxel vart överbelastad igår så den är lite piss off. Men i det stora gick det bra! Förutom min förbättringspunkt, konditionen. Den ska bli bättre, det finns inga undanflykter längre. Jag har väl börjat jobba på den med box å kick och med innebandy, men det räcker inte. Snart är det barmark och då ska det mer och mer ut. Löparskor behövs med..
 
Uppstigning redan 2 och hopp in i duschen, en bil med lastad kanot på taket hämtar mig utanför dörren och min väska väger luft jämfört med Sh´s. Kom på plats i god tid och vi kom iväg ett glatt och trött gäng. Mellanlandade i Danmark och sprang vidare till nästa in check. Ingen mat.. Sov till Mallis och landade runt 13. Hyrde bil och den ena vart jag skriven på som andraförare. För det var inte så många med åldern inne med. Redan där förjade mina 25år kännas stenålder i sällskapet. Vi lastade kanoterna på uppblåsbara takräcken som när vi kom fram till hotellet fick godkänt! Vi delades på nått vis till tre täter med bilarna. Våran tät kom först och fick i oss mat för första gången den dagen 15.00. (Gör jag inte om!!) 2 bilar hade vart på total sightseeing. Men alla kom tillslut fram och jag och B boade in oss och körde veckans första träningspass för veckan! Segt i kroppen men skönt att röra på sig efter allt flyg bök och matbrist.
Sen hände det inte så mycket. Tränade, åt hotellmat och tränade mer. Sov som en stock och B hörde mig svära om nätterna så jag förklarade att jag hade ont när jag var tvungen att byta ställning i sömnen och konstaterade att det nog var det som var värt att väcke henne för. Hihi!
Vi åkte till Decathlon och jag vart med paddeltröjor, handduk och inlines (ja det var inte nått planerat, så jag förstår inte heller kopplingen, men för 350kr så var det ett kap som fyllde min oroande tom väska) Vi hittade dinosariekex, sånna man i min ålder åt nar man var liten. Packade 3 å 3 och så hade dom choklad på ena sidan. Ingen av brudarna vi var där med visste vad det var, ännu en åldersstämpel..
Vi konstaterade att den maqximala värmen vi hade var som en svensk midsommar. Blåsig, växelvis solig och svinkallt i nyktert tillstånd på kvällen!
Sen hade vi en "vilodag" på onsdagen där vi hade lagövningar/lekar på förmiddagen. Vi brudar var grymma för att aldrig gjort nått ihop innan och träffats som lag första gången för 3 dagar sen. På eftermiddagen fick vi välja aktiviteter och jag slog på stort och körde både gokart och paionboll- Båda var kolosalt kul och jag ångrar inte de 500kronorna som försvann den dagen. Stora leenden, blämärken på nya ställen och intressanta observationer. Lovely delux helt enkelt. Sen var det bara en träningsdag kvar för mig. Morgonpasset var nå sjujävla tungt fast jag hade värmt upp bra på land. Varje paddeldrag var som att ta en armhävning. Så lyckades jag ha sönder min paddeljacka lite sorgset oxå. Lite bittert, så en sån måste jag ha ny tills 1 april när vi börjar ute. Och på eftermiddagen vart det matchspel hela träninge. Skitkul var det och vi gjorde det otroligt bra förutom helt onödigt tjafs med domaren, dock så tjafasade han onödigt med oss med så lite bådas fel vill jag nog påstå. Men lika bra att redan nu bara ta domslut. Och det kom vi gemensat fram till senare på kvällen sen.
På kvällen la vi upp personliga mål och och pratade vad vi har gjort bra/dåligt och allt sånt runt om. Vi tackade tränaren som hade visat sig bra med en god start. Han har inte världens lättaste uppgift som damlags tränare!
Åkte flyg hem tidigt som satan, gick upp 4,20 så det var inte en pigg Elin som letade rätt gate och strosade runt. Men allt funkade fint. Jag köpte med mig ett samlarobjekt och läste ut boken jag skäpat hit och dit i över 2 år nu. Skulle läst klart den redan i Thailand, men jag var nog inte mogen för den då. Nu har jag fått hela historien i mitt huvud och jag ärslakr det. Eat, pray, love heter den och rekomenderas starkt!
Pappa och mamma hämtade mig på flygplatsen och körde genom svenska härliga vägarbeten och lyssnade på traktikolyckor på radion. Kyligare men o så härligt att vara hemma igen. Fast det bara är en liten sväng..
 
Nu ska jag ner och hämta tvätten som jag hoppas är torr och sen så ser det inte bättre ut än att jag ska gå och sova. Jag är helt slut!!
Fick deklationspapprena i posten i veckan med. Om dom stämmer, så kommer det bli en mycket fin utlandssemester i höst för dem. Jag hoppas, å så jag hoppas!!! Spara lite till på det där och jag säger bara sol, strand, vågor för absolut hela slanten!!
 
Men nu har jag skrivit av mig lite, ätit min latmans-pasta och hunnit bli nöjd på det jag absolut inte missat när jag vart borta. I morgon ska det packas igen och mysa med min mamma i Örebro!
 
Kram på er//Elinen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0