varför läste jag mejlen?

Jag säger bara kanotpolo!!
Jag blir så ledsen. Inte för min skull för vad bryr jag mig om landslag och att sporten blir större i sverige? Nej det där var väl inte helt sant heller eller hur!!!! Men vad håller dom på med? Det jag egentligen läste där var att de vill ha 2 damlag i överdelen av sverige och 2 lag i nederdelen av landet. Och att de 2 bästa lagen ska bli ett gemensamt landslag på 10 tjejer. Fast vänta nu.. är det bra?!?! Nu vart jag osäker.. Hur ska jag egentligen tolka detta? Som att dom vill döda köping eller hitta motivation i sporten? Döda dampolon i mellansverige? För inte menar dom det väl som nått positivt? Tolkas vitt å brett! Men då jag, som skulle tycka det var kul med tester och att kämpa för att mina vänner ska få vara med. Om nu jag inte är nå sugen på att rocka av motspelarna plaseringar på ett EM, vart blir jag? Om vi nu skulle platsa i topp 2 i sverige? Vi i härliga fallfärdiga köping..
ja vi börjar ju med den här lilla detaljen, vill jag träna för det?
Å, det här är inte den bästa fredagsfunderingen jag haft på länge.. Det var inte detta jag ville läsa i min mejl när jag rensade mellan mejlen i en överfull inbox som inte fått sig en insikt på månader.
Allt behöver kärlek och jag har lixom fullt upp med mig själv i allmänhet. Jag vill som vanligt för mycket.. En ev satsning på att faktiskt bli någolunda bra igen var inte en av de tankarna jag hade på listan "mål 2014" mer än på klubbnivå. Måste visst gå igenom den funderingen återigen. Ännu en gång..
 
I morgon ska jag umgås med en Björn som jag inte gjort på evigheter. Skulle kunna säga att det var på tiden helt enkelt!! Och där får jag bolla bra är jag rätt säker på!!
Före det ska det sovas en massa sköna timmar, tas någon form av träning och sen ge mig ut i civilisationen med den här Björn och se vad dagen ger oss. Glo folk och bara var som förr ska bli härligt! Åka tåg ska jag göra, bara fjuttiga minuter. Men jag älskar att åka tåg!
Nog om allt detta, det är morgondagen. Nu ska jag se till att sova förbannat gott och hoppas att dagens gympass inte plågar min rygg i sömnen med. Vad är det med min kropp? Livet är bannemej fullt med frågor...
Antingen ställer man dom och vet att få av dem får svar, eller så lever man inte ett liv där man inte ställer frågor utan konstaterar istället.
 
God natt på er//Elin
 
Jag är ledsen att säga det.. men jag gjorde mig j*vligt bra i militärkläder ;P
den dagen min sjuka humor dör finns det inget kvar..

Kommentarer
Postat av: Snabbfot

You look awesome as always <3

Svar: <3 tack :$
elinvonfisen.blogg.se

2013-10-26 @ 09:18:15
Postat av: Stina

Snygging!!!

2013-10-26 @ 19:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0