sanningen

är ju såklart att det svider. men det är också skönt att veta att svin med får smaka karma. du var aldrig värd mig och kommer aldrig vara. jag är inte ute efter ett liv i tumult, osäkerhet och spänning. jag är ute efter ett äventyr där jag har min bästa vän att hålla i handen hur mycket det en lever fan i huvudet eller runt omkring.
att aldrig vilja bli vuxen är inte det samma som att inte växa upp. att inte stå för sina handlingar, sköta om sitt liv och fly vardagen så ofta man kan med tilltagna medel är ett skrik på hjälp.
vi har det vi har att jobba med. vi ser på saker och gör saker till den uppfattningen som vi vill ha våra tankar och vårat humör åt. man behöver inte älska sitt liv. man är inte mer än människa med upp och ner banor. men man måste ta tag i problem, måste hoppa över,gå runt eller spränga sönder stenen som är i ens väg. handla. inte titta på stenen och ta ett piller eller en sjuttis för att glömma den... några timmar till. leva för stunden? jobba mot målet?
man behöver inte älska sitt liv... men nog f*n är det vackert om vi bara ser på ljusa saker. och visst finns det bra människor bara vi blundar för idioterna. och nog hittar vi kärlek, där och då vi minst anar det..

jag är ofta bitter. bitter på det manliga könet och all egoism i världen.. men ingen är perfekt. ingen gör jämt rätt, saknar brister eller lever för evigt. botar cancer. och ingen, ingen kommer till himmelen.

karma kommer till den som förtjänar det. det är en fin kant vi går på...
jag kan sträcka mig så långt att jag hoppas du aldrig, den enda sak du sa till mig var ditt mål, får vara lycklig. för människor som du förtjänar motvind, falska vänner, fattigdom och ett rent helvete här på jorden.
ur systemet- tömd- glömd

god natt/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0