söndags flingor

JätteTREVLIGT! Ha ha ;) Ja min dag vart kalas. hämtade julgodis, CYKLADE :)), matade monster, tog mig hem. Sålde lotter. Bjöd på mat och hade trevligt sällskap. Jag kan inte vara såhär korkad. Han måste rubba min skalle lite extra. Jag blir lixom.. blond. Men om man blir som man umgås kan nog det bli ordning på det med snart :)

Det snöar. Lappmöglet faller från sky och gör iaf att den obefintliga julstämningen lite närmare. Om det ens är möjligt.. Nåväl, har gått en promenad och sugit åt mig av detta underbara vinterland. Tyvärr i stan, men det får gå. Musik i öronen igen. Det blir sakta men säkert någon form av ordning igen. På både årstiderna och mig. Kanske. Tror jag måste börja självstudier. Det blir psykologi! Jag älskar att kunna nå fram och kunna lyfta. Och jag vill bli bättre.. 
Och ibland oxå sluta prata som jag gör. För mina förklaringar blir oftast lika mycket gåtor som när jag förklarar i gåtor för att jag inte vill gå rakt på saker. Röra! Rörigt! Klumpigt. 
Varför kan jag inte bara vara som alla andra på vissa punkter? Livet vore lättare.. men det vore inte jag.

Nu ska jag inte deppa. Bra dag var det ju :) Och nu ska jag se till att sova oxå. Min lilla nattuggla fick tyvärr energi på nått vis just ikväll och då blir det så här. Mitt nattväsen som är kreativ med penna och papper och styrs med musik och värme.

Kram//E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0