på resandefot 1.2

Haha! Det är 1 timme tills klockan ringer. En endaste timma. Och jag har redan vart vaken i 2. Fejjsbokat med några, surfat runt. Skönt med internet. Men oxå väldigt väldigt dumt. Det här med att vänta dygnet går sisådär. Har säkert lyckats skitbra om 2 veckor. Det är ju typiskt jag ;)

Men men.. Idag på eftermiddagen så tog jag beslutet att vandra iväg och leta efter en bankomat. Japp! Och bestämmer jag mig för att gå, ja då är jag ju dum i hela huvudet och faktiskt går oxå. Det finns ju inga trottoarer här inte. Och folk verkar inte behöva några heller. Bilar, moppar och cyklar är det som gäller. Men där gick jag i bikini, flippflopp och klänning och spanade in det sorgliga som blivit kvar efter tsunamin på ett av T mest drabbade ställen. Endel saker står och är som det var när allt hände. Öde. Andra saker har dom löst bra. Men det är mycket fattigdom. Och jag blir ju så påverkad. Avskyr.. 
Men 5 km vandrade jag förbi människor som vadade i vatten och fiskade, hundar, lagade mopeder, fåglar som såg ut som dronter och ja, sög i mig allt från grisdoft till fågelkvitter. På bankomaten hoppas jag det inte blev strul. Alltid lika bökigt att förstå vad man ska välja.. men ut pengar fick jag på andra försöket. Får se när jag kommer hem hur fel det blev 😂 
Så blev det en stor flaska vatten, spindelmannentandkräm och en riktig Fanta jordgubbar. Japp! För i sverige har vi jordgubb-kiwi och visst är den god, men inte samma. Smakade den ju i Affe först i Amerikanska matsalen och vart såld. Sen dess har jag saknat. Kärt återseende 😍 Så med fantan i handen så vandrade jag tillbaka mina 5 km till havet där jag bor.
Nej nu uteslöt jag faktiskt en viktig del. Sista kilometern gick jag faktiskt inte till bankomaten. Jag vart nämligen upplockad av 2 tjejer på en moppe. Jippiiii vad det gick. Snällt av dem som sjutton! Tack tack ♡ 
Ja, jag är bra knasig. Och nej, jag tror jag inte gör om det. Eller? ;)
Nej nu ska jag försöka sova. 
Har spanat in att mina inlägg sparas och lägger sig i väntläge tills om 6 timmar. Lite tråkigt, men orkar inte bry mig så mycket i det heller. Det bara är. Vem bryr sig mer än jag? Haha!

Saknar honom.. massor. Så det gör ont.
Ta hand om er ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0