på resandefot 1:4

Livet här nere är inte illa.
Det är bara ensamt. Och för mycket tankar. Och saker hemma jag önskar inte var så stora. Alltså tankar, igen. Idag har jag lyssnat vidare på min ljudbok. Den är bra! Jag har även fått mer av den härliga varan värmeutslag. Brukar vara en kombination av solkräm, värme (såklart) och tvättmedel/sköljmedel i sängkläderna på hotellet. Men det är bara på armar och ben denna gång så (peppar peppar) kanske slipper ansiktet iaf. För det är ju rent plågsamt. Det prövade jag i Egypten.. det räckte.
Tänkte ta en promenad. Men känner mig inte minsta motiverad. Tänkte duscha. Men kommer inte ur soffan. Så jag VET inte vad det blir av det. Borde gå och äta snart, men vill lixom inte det heller. Hopplöst fall 😂

Idag fick jag en kompis bredvid solstolen. En hund. Stackarn såg ut att lida hårt i värmen fast det var före lunch. Tur att djuren är lite reserverade här och inte vill gosa. Han hade säkert massa gucka på sig som inte jag vill ha. Men han låg där i skuggan av mitt parasoll och försökte hitta svalka och sova. Jag har även skådat min första ödla. Jag har hört dem och tror mig sett svansen. Men inte förens idag lät en ödla på ca 1dm spana lite medans den sträckte på sig. Fin. Orangegul. 
Ja det är väl istort det. Har inte bränt mig nå speciellt  (peppar peppar) än och det regn som var "planerat" har jag inte märkt nått av.

Nej ska nog duscha och gå och köpa mig en tallrik frukt. Det lät lagom för idag. Ta hand om er ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0