på resandefot 2.3

Såfort jag klev ut ut min bubbla och började känna mig lagom kamouflerad med min brunare hudton var det som att nått släppte. Idag har folk oavkortat och oblygt pratat med mig. Om allt och inget. Jag är i chock!
Ja inga svenskar. Men ganska många ur personalen. Här ser ni en poppis 😂

Eftersom jag förhandlade om resor med fritidsresor fick mobilen dansa med ner på stranden idag. Det är ju inte direkt långt men ett äventyr för 'nallen' eftersom den bara brukar få följa med till restaurangen annars.
Så jag snapade lite med han som får mitt hjärta slå lite mer och han svarade. Flera gånger 😍
Sen låg jag och myste i solstolen hela hela dagen. Rörde mig bara ner och badade 1 gång på 6 timmar. Nej då, jag är inte så brun än. Ligger mesta delen av tiden i skuggan från parasollet. Lyssnade idag på musik. Massa massa musik. Och sov bara en kortis vid 2tiden. Annars har jag legat och filosofera som vanligt om allt och inget. Och för en gångs skull, mest inget. Skönt! 
Sen pallrade jag mig in och fritidsresor ringde och vi fixade bokningarna så nu är det spikat. Jag är så förväntansfull att jag går av på mitten 😂
Sen gav jag mig av 5 km för att besöka min vän bankomaten igen. Och denna gång med taxi. Glömde kameran dock 😢 Men va sjutton, det gick så fort endå. Det måste vara en av världens mest ryckigt körande folk. Tur det var en kort sträcka, att det var mer som en skrinda och att han inte hade massa jäkla granar, för då hade jag spytt 😜
Handlade lite oxå så nu har jag massa vatten, Fanta jordgubbar och lite salta krokar. Sen plockade han upp mig när jag kom ut ur affären och vi swisha ner till hotellet igen. 80 kr. Lätt värt det. Nästa gång ska jag pruta. Sen vidare till kvällsmat. Fast jag inte är hungrig tvingar jag mig själv att iaf äta 2 gånger per dag. Minimum lixom..
Det blev tomatsoppa. En underbar tomatsoppa. Ja och dessutom ska jag hem till min man i Sverige på onsdag. Japp! Du ser vilken koll dom har. E skrev att hon hoppas han är snygg. Mu att han ska överraska mig i sin Porsche med diamantörhängen. Så jävla knäppa. Sen kom vi överens om att bara han stod på flygplatsen och väntade skulle vi börja gråta. Haha! Unikum ♡ 
Åt glass till efterrätt. Fast jag inte gillar glass måste man ju pröva. Min mun dog. Den kallaste glassen jag någonsin upplevt. Hualigen..
Och en i personalen sa att han trodde det skulle bli regn i morgon. Det lät ju skönt. Jag hinner nog sola lite innan 😉
Så nu ligger jag nerbäddad och är trött. Ska se en film innan jag slocknar så jag kanske är en duktig flicka och somnar om kl 3 när jag vaknar. Haha!

Ta hand om er där hemma ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0